Добиено признание за поемата “Ленка”

Добиено признание за поемата “Ленка”

Нашата гимназија се здоби со специјалното признание на поетскиот конкурс кој се одржа на 9 и 10 јуни во Велес, благодарение на нашата ученичка Елена Костовска која беше дел од конкурсите организирани од Рациновите средби и го доби признанието за поемата “Ленка” која е нејзино дело, ментор и беше професорката Билјана Костова.