Еднодневна прошетка во Струмица

Еднодневна прошетка во Струмица

I-5, II-3, III-2, IV-2 беа класови избрани за најдобри од предходната учебна година и како награда беа испратени на еднодневна прошетка во градот Струмица. Браво за учениците и класните раководители!