Почеток на учебна година

Драги ученици

Драги ученици, Од името на сите вработени во СУГС гимн.„Никола Карев“,секако и од свое име, ви посакувам среќен и успешен почеток во учебната 2018/19 година. Вам, на  учениците кои оваа година првпат се запишувате во нашата гимназија , ви се залагодаруваме за изборот  што го направивте и се надеваме дека вашите очекувања ќе бидат исполнети. […]

DETAIL
TOP