НОВА УЧЕБНА ГОДИНА 2018/2019

Драги ученици

Драги ученици, Од името на сите вработени во СУГС гимн.„Никола Карев“,секако и од свое име, ви посакувам среќен и успешен почеток во учебната 2018/19 година. Вам, на  учениците кои оваа година првпат се запишувате во нашата гимназија , ви се залагодаруваме за изборот  што го направивте и се надеваме дека вашите очекувања ќе бидат исполнети. […]

DETAIL

ПРВ УЧИЛИШЕН ДЕН

Почитувани наши ученици кои своето образование ќе го продолжите во нашето Средно училиште на Град Скопје, Гимназија ”Никола Карев”! Огромна е мојата чест да ви посакам добредојде на првиот училишен ден во името на наставниот кадар, педагошко-психолошката служба , техничкиот персонал на Гимназијата и во мое лично име.. Но,  уште поголемо е и нашето задоволство […]

By Администратор | НОВА УЧЕБНА ГОДИНА 2018/2019
DETAIL
Сеп
28

Најдобар пливач на државно првенство

Ученикот Петровски Давор oд II-4 беше прогласен за најдобар пливач на државното првенство кое се одржа во…

DETAIL
Сеп
28

Две златни медаљи

Ученичката Миа Крстевска од I-3 на училишното државно првенство по пливање освои две златни медаљи…

DETAIL
Сеп
28

Добиено признание за поемата “Ленка”

Нашата гимназија се здоби со специјалното признание на поетскиот конкурс кој се одржа на 9 и 10 јуни во…

DETAIL
Сеп
28

Обука на темата деловна етика

Целокупниот кадар на нашата гимназија беше на обука во струга на темата деловна етика…

DETAIL
Сеп
28

Еднодневна прошетка во Струмица

I-5, II-3, III-2, IV-2 беа класови избрани за најдобри од предходната учебна година и како награда…

DETAIL
Сеп
28

Практичната настава по хемија

Денеска во кабинетот по хемија учениците од IV-2 од подрачјето ПМБ имаа можност да ја проследат…

DETAIL
Page 1 of 3123
TOP