Најнови вести

Сеп
28

Најдобар пливач на државно првенство

Ученикот Петровски Давор oд II-4 беше прогласен за најдобар пливач на државното првенство кое се одржа во…

DETAIL
Сеп
28

Две златни медаљи

Ученичката Миа Крстевска од I-3 на училишното државно првенство по пливање освои две златни медаљи…

DETAIL
Сеп
28

Добиено признание за поемата “Ленка”

Нашата гимназија се здоби со специјалното признание на поетскиот конкурс кој се одржа на 9 и 10 јуни во…

DETAIL
Сеп
28

Обука на темата деловна етика

Целокупниот кадар на нашата гимназија беше на обука во струга на темата деловна етика…

DETAIL
Сеп
28

Еднодневна прошетка во Струмица

I-5, II-3, III-2, IV-2 беа класови избрани за најдобри од предходната учебна година и како награда…

DETAIL
Сеп
28

Практичната настава по хемија

Денеска во кабинетот по хемија учениците од IV-2 од подрачјето ПМБ имаа можност да ја проследат…

DETAIL
Сеп
28

Едукативно предавање од РСБСП

РСБСП во соработка со невладината организација Education Plus Macedonia во рамките на проектот…

DETAIL
Сеп
28

Каревци во посета на криминолошкиот музеј

На ден 29.3.2017 среда и 31.3.2017 петок, ние, учениците од втора година од СУГС гимназија „Никола Карев“…

DETAIL
Page 1 of 212
TOP