Најдобар пливач на државно првенство

Најдобар пливач на државно првенство

Ученикот Петровски Давор oд II-4 беше прогласен за најдобар пливач на државното првенство кое се одржа во Куманово на 1 јуни.Честитки и до ученикот и до менторот проф.Бети Михајлович.