Почеток на 2017/18 учебна година

Почеток на 2017/18 учебна година

Драги ученици,

Новата 2017/18 учебна година започнува во понеделник – 04.09.2017 година:

  • I година во 7:30 часот
  • II година во 11:00 часот
  • III година во 8.00 часот
  • IV година во 11.00 часот

Во вторник – 05.09.2017 година, наставата продолжува по веќе познат распоред:

  • I и III година во 7:30 часот
  • II и IV година во 13:45 часот

Ви посакуваме многу среќа и успех!