Состанок на училишната заедница

Состанок на училишната заедница

На ден 05.10.2017 се одржа состанок на Училишната заедница на СУГС „Никола Карев“- Скопје која беше доста прогресивна и на која се донесоа многу нови планови кои се надеваме во иднина ќе ги оствариме со заеднички сили.