Квалификациски испит по италијански јазик [ 21.06.2022 10:00 ]
 
Ги известуваме учениците што треба да го полагаат квалификацискиот испит по италијански јазик дека истиот ќе се одржи на 21 јуни (вторник) во 10 часот во просториите на училуштето.