Телефон: 02-307-2208

Средно Училиште на Град Скопје

Гимназија "НИКОЛА КАРЕВ"


СУГС "НИКОЛА КАРЕВ"
АДРЕСА
Никола Русински 2, 1000 Скопје, Северна Македонија
 ЛОКАЦИЈА
ФОТО АЛБУМ
Погледни ја нашата Интернет галерија
ГАЛЕРИЈА
ИНСТАГРАМ АЛБУМ
Посети ја нашата Инстаграм страницa
ИНСТАГРАМ

МНОГУ НАГРАДИ
и признанија
Ние сме училиште со најстара традиција и култура, кое нуди најсовремена настава со креативност и дисциплина. Ние секогаш стремиме кон повисоки цели кои одговараат на сите предизвици.